Răspunsuri la întrebări

Am durere de dinți. Ce trebuie de știi?

În acest caz, trebuie să faceți o programare cu medicul dentist, deoarece problemele pot fi diferite. Dacă dintele începe să te doară noaptea și nu ai ocazia să vizitezi dentistul în acest moment, te poți ajuta singur. Luați un calmant pentru a ușura durerea. Alegeți un medicament pe care l-ați luat deja dacă nu sunteți conștienți de posibile intoleranțe sau reacții alergice.

Ce trebuie de făcut dacă dintele a căzut?

Dacă un dinte cade din cauza unei traume, atunci ar trebui să consultați imediat un medic și fără greș. Vi se va oferi ameliorare a durerii și lacerația va fi cusută. Medicul dentist poate repoziționa și fixa dintele în gaură astfel încât să prindă bine rădăcinile, folosind atele și materialul special de umplere. Dacă un dinte se pierde iremediabil, puteți folosi oricând proteze.

Cum să scapi de dinții galbeni?

Un remediu eficient împotriva dinților galbeni este o igienă regulată temeinică, folosind o periuță de dinți adecvată și o pastă de dinți recomandată de medicul dentist. Dacă galbenul persistă, ar trebui să recurgeți la tehnici profesionale moderne de albire a dinților.

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs?